TESLA FORMER 4

Најновата генерација Tesla FORMER 4 ги носи перформансите на функционалната магнетна стимулација и резултатите од неа чекори напред. Како технологија што ги контрахира мускулите супрамаксимално и длабински преку ексцентрични и концентрични мусклуни контракции проследени со различно времетраење како и постојана промена на фреквенциска модулација, апаратот Tesla FORMER поставува непобитни стандарди во дефиниција на телото.

Новата серија 4 на Tesla FORMER ви го претставува првиот XXL апликатор во светот!
Уникатно дизајнираниот XXL апликатор е најголемиот апликатор на пазарот наменет за подлабока стимулација на поголема површина на мускулните групи. Специјално е создаден за тонирање на вашето тело и дефинирање на линиите на глутеусот, бутовите и стомачните мускули.


Со Tesla FORMER 4:

  • Изградете повеќе мускули;
  • Таргетирајте повеќе регии со 4 апликатори симултано;
  • Зголемете го вашето мускулно здравје;
  • Подобрете ја циркулацијата;
  • Забрзајте го вашиот метаболизам;
  • Намалете повеќе масти;
  • Моделирајте го вашето тело!