Криолиполиза

Криолиполизата како процес го забрзува метаболизмот на ткивото и стимулира продукција на високо еластичен колаген. CryoVAC технологијата не влијае врз отстранување телесните течности (вода), туку само на масното ткиво. Ладењето истовремено го опушта нервниот систем и мускулите, а резултатот е мазна и затегната кожа.

Апарати за криолиполиза

Апаратите за криолиполиза на Искра Медикал се со комбинирана технологија на методи за обликување на тело и отстранување на масни наслаги со што резултатите се побрзи, потемелни и трајни.

CryoVAC_prestige
image_1-removebg-preview

Cryo VAC

Апаратот е одличен за лица кои акумулираат масно ткиво на критичните делови од телото (абдомен, половина, грб и бедра). Едноставно постигнува резултати бидејќи ги содржи следниве терапии:
– Крио терапија;
– Вакуумска терапија;
– Криовак терапија (криолипоплиза);
– RDT терапија;
– Дијамантска микродермоабразија