„Квалитетот на нашите производи не е случајност, приоритет е.“ – Habys

Водени од ова мото и идеологија, Habys стануваат нашите нови професионални соработници. Нивните уникатни производи веќе претставуваат комплементарен дел на нашата програма, сè со цел доследно да одговориме на вашите потреби со кавлитет конзистентен на нашата севкупна понуда.

Квалитетот на производите на HABYS е резултат на 21 година искуство и плод на напорна работа на инженери, дизајнери и стилисти кои секојдневно соработуваат со клиентите. Habys брендот е гаранција за уникатен квалитет проследен со исклучителна рачна изработка. За себе го тврдат, а ние го потврдуваме, следново:

Задоволството е загарантирано

Ние сме сигурни дека нашите кревети се најдобрите на пазарот, затоа сите наши производи се предмет на единствена гаранција за квалитет.

Безбедност и сигурност

Нашите производи се направени единствено од материјали и компоненти со врвен квалитет, произведени од сигурни и внимателно одбрани добавувачи.

Атрактивен дизајн

Естетскиот изглед и удобноста при користење се загарантирани. Модерниот дизајн и големиот избор на бои се карактеристики кои ги издвојуваат производите на Habys од конкурентните. Благодарение на ваквата разноврсност, нашите кревети наоѓаат примена во козметички салони, физикални ординации, масажни и спа центри.

Удобноста пред сè!

За да овозможиме поголема удобност и сигурност во терапевтските искуства, нашата опрема е дизајнирана во соработка и по препорака од професионалци.

Деталите се важни!

Ѓаволот е во деталите. Некои составни елементи може да се чинат неважни меѓутоа вистинските професионалци ги ценат нашите решенија заради искуствата од секојдневната пракса.