Електро-мускулна стимулација

Електро-мускулната стимулација е една од најиздржаните технологии и основа во низата услуги за обликување на телото, намалување на обем и тонирање на мускулатурата.

Апарати за електро-мускулна стимулација

Апаратот за електро-мускулната стимулација на Искра Медикал овозможува безбеден и ефикасен третман на разни регии од телото. Комбинациите на специфични електрични импулси, содржани во секоја од програмите, постигнуваат:
третман на подлабоки целни ткива
висок липолитски ефект
значително подобрена циркулација
природна дренажа на крвните и лимфни структури.

Green FORMER

Професионален електро-стимулатор кој нуди избор на 6 различни програми од кои два антицелулитни режими, липолиза, лимфна дренажа, тонирање на ткива и јонтофореза. Шестте независни канали дозволуваат независно индивидуално поставување на излезната струја за постигнување на најдобри резултати кај намалување на целулитот и тонирање на мускулатурата.