30 години Елмед

23.10.2021 година е датумот кој го означи јубилејот на нашата компанија. За сите остварувања, достигнувања и очекувања во овие 30 години, управителот Јулијана Хеѓкези кажа:

„Почитувани,

Денес се собравме сите заедно да наздравиме за 30 години постоење на нашата компанија во овој регион. 30 години! И секоја година постоење на Балканот треба да добие одреден тежински фактор, што значи да 3 децении се многу повеќе од триесет календарски години.

Почитувани, од срце сакам да се заблагодарам на сите оние што беа и се дел од оваа приказна. Горда сум што од канцеларија со едно биро, сега имаме можност да се гордееме со модерна и иновативна компанија, со тим составен од вредни, амбициозни и стручни лица кои го имплементираат своето знаење во доменот на продажбата и техниката и сè со цел да ги оправдаат очекувањата на нашиот пазар и да обезбедат максимална продуктивност.

Почитувани, силно верувам дека само обединети заедно со целите и целите на нашите клиенти можеме да се движиме напред и да создаваме иновации кои ќе носат вредности за сите нас. Во овие 3 децении постоење оставивме силен траг во нашиот регион и оваа јубилејна година нека ни биде импулс за нештата кои следуваат понатаму.

Да наздравиме за роденденот на нашата компанија која ни овозможува да се реализираме како личности кои континуирано работат во интерес на нашите партнери и клиенти но во прв ред за нашите семејства за кои се трудиме да овозможиме блескава иднина, работејќи во една хармонична атмосфера во која се трудиме максимално да придонесеме согласно своите можности.

На здравје!“